Kun tapasin Tanjan, minulla ei ollut aavistustakaan, mihin tuttavuutemme tulisi vielä johtamaan. Se alkoi niin viattomasti ja arkipäiväisesti kuin vain saattoi, enkä vielä tänä päivänäkään usko, että Tanjallakaan oli siinä vaiheessa mitään taka-ajatuksia minun suhteeni. Tai ehkäpä olikin, sillä pian kävi ilmi, että Tanja oli tietyissä asioissa paljon, paljon minua kokeneempi.

Me tapasimme ensimmäistä kertaa jumpassa, jonne olin saanut itseni pakotettua erottuani Akista, pitkäaikaisesta poikaystävästäni. Jonnekin oli vain kerta kaikkiaan lähdettävä, etten olisi ryytynyt masennukseeni sohvan, kaukosäätimen ja alkuillan saippuasoopan parissa. Ja ehkäpä taka-ajatuksena oli myös, että saisin vartaloni vähän timmimpään kuntoon uuden poikaystävän metsästystä varten… sellainenkin kun jossain vaiheessa ehkä vielä tulisi ajankohtaiseksi, niin tympääntynyt kuin sillä hetkellä kaikkiin maailman miehiin olinkin.

Tanja tutustui minuun juuri sillä suorasukaisella ja välittömällä tavalla, joka osoittautui hänelle hyvin ominaiseksi. Viereisestä suihkusta ojentui minua kohti käsi, ja kaksi suklaanruskeaa silmää etsi minun katsettani:

– Voisitko sä lainata vähän tota shampoota, kun mulla jäi oma kotiin, enkä sampura soikoon jaksaisi taas kotona mennä uudestaan suihkuun.

Ojensin shampoopullon, ja ennen kuin olimme ehtineet pukeutua loppuun, tiesin Tanjasta jo paljon enemmän. Tanja oli muuttanut miehensä ja pienen tyttärensä kanssa juuri paikkakunnalle, oli vielä kotona hoitamassa tytärtään ja tullut jumppaan saadakseen kroppansa taas kuosiin tyttären syntymän jälkeen.

Tässä kohdin minä vilkaisin vaivihkaa Tanjan vartaloa, jonka ”kuosi” oli silläkin hetkellä sellainen, johon minä en luultavasti koskaan edes hurjimmissa unelmissani yltäisi. Tanja oli minun mielestäni todella kaunis kuivatellessaan siinä hiuksiaan, vesipisarat kimallellen kullanruskealla iholla. Olikohan se tuon värinen luonnostaan, vai kenties solariumin jäljiltä. Joka tapauksessa se oli jotain aivan muuta kuin minun perikansallisen maidonvalkoinen ihonvärini. Tanja oli pitkä, tummahiuksinen ja hoikka, juuri sellainen kuin minäkin olisin halunnut olla. Hänellä oli pienet kiinteät pystyrinnat, jotka eivät lapsensaannista huolimatta näyttäneet imetyksen pilaamilta, ja peppu oli kauniisti kaartuva, kuin sydän ylösalaisin. Huomasin hämmennyksekseni nauttivani Tanjan vartalon katselusta ja minun oli jopa vaikea saada silmiäni irti hänestä, niin nololta kuin tuntuikin tuijottaa toista naista koko pukuhuoneellisen edessä. Vaikka en ollut koskaan harrastanut seksiä naisen kanssa, niin tämä oli ehkä ensimmäinen kerta, kun Tanjan suhteen mieleeni juolahti jotain sellaista, jo niin varhain, ehkä kuin tulevaisuutta enteillen.

Minun ja Tanjan ystävyys jatkui ja kasvoi; tapasimme jo muutenkin kuin jumpassa, soittelimme, lähettelimme sähköpostia, tutustuimme toisiimme yhä paremmin. Yksi juttu on jäänyt mieleeni niiltä alkuajoilta: kun valittelin, kuinka vaikeaa oli löytää kunnon miestä, joka olisi sekä mukava, luotettava ja fiksu että myös kelvollinen rakastaja sängyssä, niin Taina tokaisi:

– Pitäisikö minun lainata sinulle sellaista?

Purskahdimme molemmat nauruun, mutta ainakaan minä en tiennyt silloin, kuinka totta tuo mielestäni leikillään heitetty idea tulisi olemaan. Tanja ehkä tiesi, ehkä hän halusi valmistella minua ajatukseen tai jotakin. Mutta senkin ymmärsin vasta jälkeenpäin.

Meillä oli joskus puhetta, että minusta oli kurjaa, ettei asunnossani ollut saunaa, ja Tanja sanoi siihen heti välittömään tapaansa:

– Tule joskus meille saunomaan. Istutaan iltaa ensin ja käydään sitten saunassa. Meillä on kiva saunaosasto, missä kyllä tilaa riittää, ihan sääli on nauttia siitä vain kahdestaan, kun meillä ei oikein vielä ole täällä sellaisia tuttuja.

Minä vähän epäröin. Tanja varmaan tarkoitti, että hänen miehensä, Mikko, olisi mukana illanvietossa, enkä tuntenut Mikkoa kovin hyvin. Tosin niiden kertojen perusteella, jotka olin hänet tavannut ja muutaman sanan vaihtanut, hän vaikutti yhtä mukavalta kuin Tanjakin. Ja komeahan hän oli myös, yhdessä Tanjan kanssa he olivat kaunis pari.

Epäröintini varmaan näkyi kasvoiltani, sillä Tanja sanoi kuin ajatukseni lukien:

– Naisilla on tietysti oma saunavuoro, Mikko saa hoidella tyttöä sen aikaa, niin me saadaan saunoa rauhassa.

– Hah, no jos minä siinä tapauksessa uskaltaudun…

– Hyvä, tule siinä kuuden aikaan, niin ehditään ottaa viinilasilliset ensin.

Lauantai-iltana seisoin Tanjan ja Mikon komean omakotitalon kuistilla ja soitin ovikelloa. Tanja tuli avaamaan, ja taustalta kuului myös hänen miehensä ja tyttärensä ääniä. Tanja oli kaunis jopa ilman meikkiä ja niin upean suloinen, kun hänen notkea vartalonsa pehmeässä oloasussaan painui minua vasten nopeaan halaukseen. Kosketuksemme tuntui minusta – noloa kyllä – usein jopa kiihottavalta, ja joskus mietin, tunsiko Tanja samalla tavalla.

Sauna oli jo lämpiämässä, mutta silti viinilasillinen ehti vaihtua toiseksi, ennen kuin juttelultamme ehdimme saunaan. Olin nähnyt Tanjan alasti jo useamman kerran – jumpassa, uimahallissa käydessämme – mutta silti en tahtonut saada silmiäni irti hänestä, niin lumoava hänen vartalonsa oli. Se oli kummallista, tai en ainakaan ollut aiemmin tajunnut itsessäni sellaista puolta olevan.

Viini tuntui jo lämpimänä raukeutena ja hyvänolona raajoissani, kun riisuuduimme pukuhuoneessa. Yritin silti pysyä skarppina, etten päästäisi silmiäni liikaa lepäämään Tanjan kauniissa vartalossa, sillä en halunnut Tanjan huomaavan mitään. Saunoimme ja Tanja halusi minun kokeilevan poreallastakin. Se oli kahden hengen allas, joten mahduimme sinne molemmat. Tanja kaatoi veteen jotain hyväntuoksuista öljyä, ja altaan täyttyessä hän huikkasi ovesta miehelleen:

– Mikko! Toisitko meille vielä lasilliset!

Minä pujahdin ammeeseen, jotta olisin ainakin säädyllisesti veden peittämänä, kun Tanjan aviomies tulisi tuomaan viiniä. Tanja sen sijaan istahti täysin luontevana alasti ammeen reunalle ja näytti siinä kauniilta kuin joku antiikin veistos. Mikko koputti ovelle, ja Tanja avasi sen hänelle.

– Kiitos, kulti. Joko Mikaela nukkuu?

– Joo, nukkuu kuin tukki jo.

– Haluaisitko säkin tulla jo saunaan, vai sopiiko se sinulle, Anna?

– Sopii ihan hyvin, minä huomasin vastaavani, vaikka en ollut aivan varma siitä, mitä ajattelin Tanjan aviomiehen näkemisestä alastomana.

Viini kuitenkin pehmensi näkemyksiäni sen verran, ettei se nyt aivan kauhealta tuntunut. Sitä paitsi, koska minä olin viimeksi nähnyt alastoman miehen? Aika oli niin pitkä, että alkaisin kohta jo muistuttaa kunnon vanhaapiikaa, joka reagoisi näkyyn kirkaisulla, joten ehkä oli aika antaa tilanteen korjautua näin viattomasti Ja oikeasti, Mikko alastomana tuskin olisi mikään kovin vastenmielinen näky… Naurahdin ajatuksilleni: aloin muistuttaa paitsi paatunutta vanhaapiikaa, myös kiimaista sellaista. Kuolaisin kenen tahansa kaksilahkeisen perään, jopa parhaan ystäväni miehen.

Tanja painoi suukon miehensä huulille, ja huomasin, kuinka vaikeaa miehen oli pitää käsiään erossa Tanjan houkuttelevasta vartalosta. Minun takiani hän kuitenkin ilmeisesti hillitsi itsensä ja lähti pukuhuoneen puolelle.

Tanja liukui luokseni ammeeseen ja ojensi toisen viinilasillisen minulle. Ehdin ottaa pari siemausta ennen kuin Mikko palasi kylpyhuoneeseen, nyt alastomana.

Alastomuus tuntui olevan Mikolle yhtä luontevaa kuin hänen vaimolleenkin. Ja mikäpä oli ollessa, kun oli tuollainen vartalo. Vaikka yritin olla vilkuilematta, en pystynyt olemaan nautiskelematta veden valumisesta upeilla selkälihaksilla ja kapeilla pakaroilla. Ja kun Mikko sitten kääntyi, en vain kyennyt kääntämään katsettani pois. Kalu oli kauniisti kaartuva, melkeinpä puolijäykkä ja kiihottavan iso. Vaikka painoin nolona katseeni alas heti, kun huomasin Mikon huomanneen, kuva jäi mieleeni, kiihottavasti, ihanasti…

Tuntui hassulta olla siinä, haluta jotakin miestä ja olla samaan aikaan hänen vaimonsa kanssa samassa ammeessa, mikä oli sekin oudon kiihottavaa. Jonkun käsi hyväili käsivarttani, vai oliko se vesi vain, ja sitten Tanja kumartui lähemmäksi. En ollut uskoa todeksi sitä, mitä hän kuiskasi minulle, mutta ajatus tuntui huimaavan haluttavalta:

– Tahtoisitko lainata häntä? Se sopisi meille, me molemmat ja sinä…

Tanjan huulet olivat siinä lähellä, niin vastustamattoman raollaan ja suloiset, ja kuin itsestään se tapahtui: minun huuleni painuivat hänen huulilleen tai toisinpäin. Oi hemmetti, että se oli ihanaa; ei koskaan kenenkään miehen kanssa se ollut ollut niin ihanaa. Sitä oli pakko saada lisää ja lisää, ja samaan aikaan kätemme tekivät tutkimusretkiään veden alla. Naisen kosketus oli niin erilainen, hellä ja pehmeä, ja naisen vartalo niin toisenlainen kuin miehen. Miten se oli voinut jäädä minulta tähän asti aivan kokematta, kun se oli näin ihanaa…

En ollenkaan huomannut, missä vaiheessa Mikko oli tullut pois saunasta, mutta yhtäkkiä hänkin vain oli siinä, peseytyi suihkun alla, mutta hänen huomionsa oli ilmiselvästi kiinnittynyt muuhun kuin peseytymiseen Ja minäkin näin, että kalu ei nyt ollut enää mikään puolikova, vaan ihan suurena ja jäykkänä, enkä minä enää häpeillyt katsoa sitä.

– Tule, mennään mekin jo suihkuun, mutisi Tanja korvaani.

Minua vähän huimasi, kun nousin ylös, mutta se oli vain ihanaa. Maailma oli pehmeä ja pyörryttävä, varmaan viinistä johtuen, mutta luultavasti myös tästä kiihkosta. Tanja avasi meille viereisen suihkun, enkä enää tiennyt kenen kädet hyväilivät vartaloani, pehmeitä ja pyöreitä rintojani, lanteitani, pakaroitani, sivelivät häpykumpuani ja painuivat huulteni väliin, josta olin ihan, ihan kostea. Tämä oli kiihottavinta, mitä olin kokenut, ja halusin ehdottomasti kokea lisää.

– Lähdetään, mennään makuuhuoneeseen, sanoi Tanja jossain suudelmien välillä.

– Mennään, minä huohotin halukkaana.

Tuntui, että asiat olivat menossa niin, että Mikko halusi katsella, mitä me touhusimme, ja meillähän riitti tutustumista toisissamme. Varmaan Mikkokin jossain vaiheessa tulisi mukaan jossain muussa roolissa kuin katsojana.

Makuuhuoneessa oli upea ja varmaan joku erikoisleveä parisänky, jolle minä ja Tanja kävimme jatkamaan niitä leikkejä, joita olimme äsken aloittaneet. Pyyhkeet putosivat lattialle, kun meidän kätemme alkoivat leikkiä toistemme vartaloilla. Me olimme niin erilaisia, Tanja tumma ja hoikka ja minä vaalea ja muodokas, mutta juuri erilaisuuteni tuntui innostavan Tanjaa – ja myös hänen miestään, joka oli jäänyt huoneessa olevaan nojatuoliin katselemaan varmaan erittäin kiihottavaa näytöstä.

– Ei kai sinua haittaa, että hän katselee, kuiskasi Tanja.

– Mikään ei haittaa minua, minä sanoin ja suutelin Tanjan halukkaita huulia yhä uudelleen. Toisaalta halusin nauttia tästä pitkitetystä kiihotuksesta ihan loputtomasti, toisaalta minun olisi aivan pakko saada kohta jotain muutakin, ihan pakko.

– Hän voi tulla mukaankin kohta, jos sä haluat…

– Haluan, minä sanoin hengästyneellä äänellä, nyt vailla enää mitään häpeää.

– Hän tykkää katsella ensin, kun me… pidäthän sinä tästä?

– Ihan varmasti!

Minä olin koko ajan ollut aika epävarma, miten me etenisimme, mutta Tanja vaikutti paljon kokeneemmalta ja tietävämmältä ja johdatti minua. Nyt hän asetti minut sängylle selälleni, suuteli huuliani, suuteli rintojani, napaani, reisieni sisäpintoja ja sitten vihdoin himokkaana polttelevaa pimpsaani. Ja sitten hän teki vielä jotain muuta kuin suuteli, ja se tuntui aivan ihanalta; minä inisin huikeasta nautinnosta, ja se sai Tanjan vilkaisemaan minuun hymyilevin silmin ja vielä parantamaan tahtiaan.

Siitähän oli pitkä aika, kun minä olin minkään sortin kielihoidosta päässyt nauttimaan, mutta minulla ei ollut mitään vaikeuksia muistaa, että tämä oli parasta, mitä olin koskaan saanut. Monella miehellä ei ollut hajuakaan, mitä he kielellään alapäässäni tekivät, lipsuttelivat vain sinne tänne, koska olivat kuulleet, että naiset pitivät siitä. Tanja sen sijaan – luoja paratkoon – tiesi tasan ja tarkkaan, mitä piti tehdä.

Tässä vaiheessa Tanjan mieskään ei pystynyt enää pysymään poissa sängyltä. Tanjan herkkupeppu oli kai liian houkuttelevana pystyssä hänen edessään, sillä hän nousi sängylle Tanjan taakse, hyväili ja availi pakaroita ja työnsi sitten jäykkänä seisovan kalunsa sisään. Tanja litisi märkyyttään, ja oli ihana huomata, että hänkin oli kiihottunut siitä, mitä me keskenämme teimme.

Minua taas kiihotti sen näkeminen, kun Tanja ja hänen miehensä rakastelivat silmieni edessä. Se oli jotain, mitä en ollut koskaan ennen päässyt näkemään aidossa tilanteessa: jonkun muun rakastelua. Tanja selvästikin nautti suunnattomasti, kun hänen miehensä kookas kalu tunkeutui häneen takaapäin, hän vikisi ja hänen kielensä rakasteli puolestaan minua työntöjen tahtiin.

Tämä kaikki alkoi olla liian suurta nautintoa minulle. Tunsin, kuinka orgasmini lähestyi ja sydämeni hakkasi aivan hillitöntä tahtia.

– Tanja, minä huohotin, – Tanja…

Käteni kiertyivät Tanjan kaulaan, sula ja ihana lämpö nousi ylös reisiäni ja käsivarsiani, rintani seisoivat jäykkinä ja sitten suuri väristys kävi lävitseni ja minä putosin, putosin, putosin…

Se tuntui kestävän ikuisuuden, ja kuitenkin se oli ohi aivan liian äkkiä, suuret nautinnon aallot, jotka olivat pyyhkineet ylitseni. Raukeana kierryin suutelemaan Tanjaa, joka oli minulle tämän ennen kokemattoman nautinnon antanut. Tanja kumartui ylleni, minä suutelin häntä, hyväilin hänen rintojaan ja tunsin hänen kiihkonsa, hänen jännittymisensä, kun orgasmi tuli, ja hänen laukeamisensa. Ja se oli ihanaa, melkein kuin olisin itse kokenut sen.

Mikko selvästikin nautti vaimonsa laukeamisesta niin, että hänkään ei ehtinyt sen jälkeen työnnellä kuin muutaman työnnön, kun tuli itsekin matalasti urahdellen.

Vähän aikaa makasimme koko joukko vain sängyllä hengitystämme tasaten ja kokemustamme maistellen, kunnes Tanja sanoi:

– Se oli kyllä ihan uskomattoman upeaa. Mennään pesulle ja tehdään se uudelleen. Mä haluan lainata Mikkoa sulle, jos sä vaan tahdot.

Minä vilkaisin Mikkoa, hänen ruskeina hehkuvia silmiään ja lihaksikasta rintakehäänsä, jonka näkeminen kihelmöi selkäruotoani.

– Tahdon kyllä, minä hymyilin.

Käväisimme uudelleen suihkussa, nyt kolmestaan saman suihkun alla, ja me tytöt aloimme vähän kiusoitella Mikkoa sivelemällä häntä sieltä ja täältä.

– Sullahan seisoo taas, kikatti Tanja. – Kiihottaako kaksi tyttöä sun kimpussa?

Mikko pyöritteli onnellisena silmiään. Minä tein mitä Tanjakin, mutta annoin Tanjan tehdä aloitteet, sillä en halunnut hänen saavan sellaista käsitystä, että olisin jotenkin viettelemässä hänen miestään.

Mikon kulli oli tosiaan noussut uudelleen juhlakuntoon toimiemme ansiosta, ja kun olimme luoneet toisiimme yhteisen silmäyksen Tanjan kanssa, kävimme lattialle polvillemme ja olimme kilpaa tavoittelevinamme Mikon kullia suillamme. Tuo jokamiehen unelma, kaksi himokasta naista polvillaan miehen edessä, taisi kovin miellyttää Mikkoakin, sillä hänen oli pakko pian pyytää:

– Tytöt hei, hiljentäkää tahtia, musta ei jää kohta enää mitään tonne sängyn puolelle… mutta tuntuu kyllä tosi makeelta ja näyttää kanssa; olisipa kamera tässä.

– Tallenna mieleesi, kihersi Tanja.

– Siitä voit olla varma, henkäisi Mikko. – Mutta eikö mentäisi jo.

Me palasimme makuuhuoneeseen, jossa otimme uusiksi saman kuvion kuin ensimmäiselläkin kerralla. Mikko istuskeli taas nojatuolissa, nyt varmaan pikemminkin jäähdyttelemässä kuin kiihottumassa. En tiedä, tuliko siitä jäähdyttelemisestä mitään, kun kaksi kiimaista naista peuhasi silmien edessä. Joka tapauksessa minäkin olin nyt Tanjan kanssa rohkeampi ja aloitteellisempi kuin äsken, jolloin kaikki oli ollut vähän tunnustelevampaa, minun puoleltani siis. Nyt olin varmempi siitä, mitä halusin ja mitä Tanja halusi, ja se teki myös toimintani varmemmaksi.

– Nuole minua, niin minä nuolen sinua, kehräsi Tanja.

Me kävimme kuusysiasentoon, ja ensimmäistä kertaa elämässäni minä sain nuolla pillua. Tanjalla oli yhden lapsen äitiydestä huolimatta kaunis pimppa, jossa oli pulleat ulommat ja kauniin pienet sisemmät huulet. Huulet olivat tällä hetkellä nätisti paisuneina, kuten niiden kärjessä oleva klitoriskin, ja kirkkaan kiimaliman liukastamat. Maistoin Tanjan makeaa mettä, uskaltauduin nuolemaan ja imemään ja hyväilemään yhä rohkeammin, kun näin, miten Tanja siitä nautti. Ja Tanja teki saman minulle ja valmisteli minut samalla miestään varten.

Hetken kuluttua näin sivusilmällä, kuinka Mikko nousi tarkkailuasemistaan ja tuli Tanjan luokse. Tanja nousi nyt pystyasentoon, hajareisin kasvojeni päälle, ja jonkun kädet alkoivat hyväillä ja tunnustella kiimassaan pyörivää pilluani. En varmaksi tiennyt, olivatko ne Tanjan vai Mikon kädet vai peräti molempien, mutta sillä ei ollut minulle erityistä väliä. Minä vain jatkoin nauttimista ja Tanjan pikku ruusunnupun hyväilyä kielelläni.

Sen sijaan tunnistin kyllä sen, joka seuraavaksi sisääni tunkeutui. Se oli kova ja iso kyrpä, ja minä voihkaisin nautinnosta, kun se työntyi sisääni. Tätä en ollut saanut niin pitkään, pitkään aikaan… Ja Mikon kyrpä oli paitsi ihanan iso, myös taitava liikkeissään – ja kestävä, kuten sain havaita.

Ja muutakin sain havaita. Minä, aloitteleva pillunuolija, taisin sentään osata jotain, sillä Tanjan reidet alkoivat värähdellä poskiani vasten ja pillu hankasi kiihkoissaan ja halukkaana yhä innokkaammin minua vasten. Minä tietysti yritin antaa parhaani ja melkein pelästyin, kun Tanjan hetkeksi jähmettyi aivan paikoilleen ja henkäisi. Olinko satuttanut, tehnyt jotain väärin? Sitten Tanjan pillu alkoi sykähdellä ja minä tajusin, mitä oli tapahtunut. Valtava onnentunne levisi minunkin sisääni: minä olin auttanut Tanjan nautinnon huipulle, antanut hänelle ihanan nautinnon.

– Kiitos, Tanja huokaisi ja kiepsahti pois päältäni suutelemaan minua – Haluatko sä kääntyä, saada vielä takaapäin Mikon kullia?

Olin nähnyt, miten Tanja oli äsken tuosta asennosta nauttinut, ja halusin kovasti kokea saman, joten myönnyin innokkaasti. Mikko auttoi minua kääntymään ja hiveli lanteitani tavalla, joka sai minut haluamaan kullia sisääni nyt ja heti. Ja sitähän minä sainkin. Huusin hekumasta, kun Mikko puski minut huipulle osaavalla kullillaan. Tanja katseli vierestä ja hyväili itseään, ja aivan ilmeisesti minun nautintoni näkeminen kiihotti myös häntä. Ja minähän nautin, nautinto kasvoi melkein tuskaksi asti, ennen kuin laukesi ihanaksi polttavaksi ja sykkiväksi huumaksi.

Mikko vetäytyi pois minun sisältäni ja tarjosi nuoltavakseni lemmenkapulaansa, joka oli terskaa myöten kivikova. Tanja yhtyi myös leikkiin, ja vuorotellen imimme Mikon kyrpää, kunnes saimme palkkioksemme spermat, jotka sisarellisesti jaoimme ja suutelimme pois toistemme kasvoilta. Mikko hyrisi onnesta, kun imimme hänen kullinsa viime pisaraan ja vielä kauan sen jälkeenkin.

Tämän jälkeen meille vakiintui tapa pitää lähes joka lauantai yhteisiä saunailtoja, ja joskus pistäydyin Tanjan kanssa kahdestaankin poreammeessa, kun Mikko oli poissa. Kummassakin kokoonpanossa koimme uskomattoman nautinnollisia hetkiä, jollaisista en ollut osannut koskaan ennen uneksiakaan.