Piia ja Jussi oli meillä syömässä yhtenä iltana. Me kaikki, Piia, Jussi, minä ja mun poikaystävä Jape, oltiin kaikki oikein hyviä tuttuja keskenämme. Jussi oli minun entinen ja Piian nykyinen poikaystävä, Jape oli Piian entinen ja minun nykyinen poikaystävä. Lisäksi minulla ja Piialla oli aikoinaan ollut varsin kiihkeä seksisuhde. Tunnelma oli siis varsin tuttavallinen ja hilpeä aina siihen asti kunnes Jape arvaili jotain Jussin ja Piian kuumasta seksielämästä. Piia pillahti itkuun ja ryntäsi vessaan nyyhkyttämään, ja Jussi tuijotti minua nälkäisesti kuin irtokoira joulupöytää ikkunan takaa.

– No mitä mä nyt sanoin? Jape ihmetteli.

– Sitä kun… meillä ei oikein seksi suju, Jussi kertoi, – tai kyllä me hommaillaan, mutta…

Oikea nussiminen ei oo onnistunut kertaakaan. Piian pillu on liian tiukka. Mun molo ei mahdu sinne. Yli puoli vuotta yhdessä, yli puoli vuotta ilman pillua… huh huh, mietti Jape. Mutta oonhan mäkin ollut Piian kanssa. Kyllä se kieltämättä tiukkapimpsainen mimmi on, mutta kyllä mä pukille pääsin, kun sitä kunnolla aluksi kiihotti, Jape muisteli uneksivan näköisenä.  – Sori vaan Jape, mutta mä voin kertoo mistä se johtuu. Jussin kulli on just sen verran paksumpi, että se ei varmasti pääse sisään, vaikka sä pääsitkin. Kun joskus piti hyväillä pitkään, että sinne sai sormenkaan sisään, muistelin minä.

– Mua panettaa. Panettaa ihan sairaasti. Piia ottaa multa suihin aina kun mä haluan ja mä oon pannu sitä tissien ja reisien väliin ja kainaloonki, mutta mä haluan jyystää pimpsaa, Jussi tilitti katsoen minua anovasti. Kieltämättä minuakin alkoi panettaa ihan sairaasti, kun ajattelin Jussin tukevaa kullia.

– Mulla on ajatus, mutta mun täytyy kysyä ensin Piialta, sanoin ja lähdin vessaan Piian luo parin viinilasin kanssa. Piia päästi mut vessaan sisälle. Se oli itkenyt silmänsä aivan punaisiksi.
– Piia kulta, juo tämä, sanoin ja työnsin sille viinilasin käteen.

Piia kallisti lasin kerralla tyhjäksi ja se oli hyvä. Mun suunnitelmaa nimittäin edisti pikkuinen estoja riisuva nousuhiprakka. Sitten mä halailin ja suutelin Piiaa, joka taas vastasi innokkaasti mun suudelmiin. Mä aloin hyväillä Piian kaulaa, rintoja, peppua, reisiä, pimpsaa vaatteiden läpi. Piia vastasi mun hyväilyihin himokkaasti kiehnäten.

– Piia rakas, mä kuiskailin sen korvaan, – mä luulen, että sun pimpero on vaan käytön puutteessa kiristynyt. Me saatais se varmaan hoidettua rennommaksi. Oot sä valmis mun suunnitelmaan?

– Mä oon valmis mihin vaan. Mä haluan munaa mun pilluun, Piia vastas pujottaen kätensä mun hameen alle ja alkkareihin. Ihanasti ja tutusti se työnsi sormensa mun märkien häpyhuulten väliin ja pyöritteli sormenpäätään mun klitoriksen ympärillä.

– Ihanaa Piia, mä rakastan sua… oohh, mä sain hädin tuskin sanoja suustani, kun yritin selittää suunnitelmaa. – Mennään tonne poikien luo ja tanssitaan ja stripataan niille. Sitten sä voit nussia Japen kanssa. Sillä on vähän kapoisempi molo, se pääsee sun sisälle. Mä oon ihan varma, että kun sä saat pitkästä aikaa kunnon pimppaorkun, sä rentoudut niin, että pystyt naimaan Jussiakin. Ja eihän se oo reilua, jos Jussi joutuis oottamaan, kun Jape lempii sua. Mä voisin siinä odotellessa helpottaa Jussin oloa.

– Mä suostun tuohon vaan, jos saan ensin nuolla sua hetken ja sitten juoda sunkin viinin, Piia vastasi.

Musta se oli aivan loistava ehdotus. Mä pudotin alkkarit pois ja levitin jalkojani. Piia polvistui mun eteeni ja painoi ihanan suunsa mun tussulle ja antoi kiihottavan ja pitkän kielisuudelman. Himosta hengästyneenä mä lopulta menin takaisin poikien luo, ja Piia jäi vielä vessaan pesemään levinnyttä meikkiään.

– Ok jannut, mä ilmoitin, – ekaksi me vähän tanssitaan teille ja sitten naidaan. Jape hoitaa Piiaa, ja mä helpotan Jussin paineita. Jape vilkaisi Jussia epäröivästi, mutta Jussi vaan tuijotti mua himokkaasti.

– Joo, mulle sopii, kuiskasi Jussi käheästi.

– Mulle sopii kans, kiirehti Jape sanomaan ja tuijotti odottavasti vessan ovea.

Mä laitoin musiikin soimaan, ja Piia tuli vessasta kissamaisen pehmeästi tanssahdellen. Piia oli pitkästä naimisen puutteesta, kahdesta viinilasista ja sopivasta tunnelmasta niin kiihottunut, että se yllytti mutkin melkoiseen nymfo–lesbo -tanssiesitykseen. Vaatteet väheni rivakasti, ja me hyväiltiin toisiamme estoitta. Piian pillu oli tosiaan siitä huolimatta niin kireä, etten mä saanut sormea sisään. Mutta märkä se kyllä oli, valuvan märkä, punainen ja kiiltelevä. Kappaleen loputtua mä hyppäsin alasti Jussin syliin sohvalle. Jape nousi, nappasi Piian syliin ja kantoi sen makuuhuoneeseen. Jussin kädet tärisivät niin, ettei se saanut vaatteitaan pois. Mä kiskoin t-paidan sen pään yli, avasin farkkujen napit ja kiskoin kaikki housut kerralla pois. Jussin muhkea kulli seisoi jyhkeänä. Me ei kumpikaan jaksettu odottaa enää hetkeäkään. Mä nousin hajareisin Jussin syliin ja ohjasin kädellä sen upean, mahtavan kullin mun pilluun. Tiukka toki munkin pimpsa on, mutta joustaa se riittävästi tilanteessa kuin tilanteessa. Jussin molo täytti mun koloni aivan äärimmilleen. Mä haukoin henkeä onnesta, kun valuin alas Jussin tankoa pitkin. Jussi puristeli mun pakaroita ja nosti mua ylöspäin kerran, kahdesti ja sitten se laukesi huutaen ja kouristellen. Mä hytkyin Jussin sylissä ja lypsin kouristus kouristukselta sille vielä jälkiorgasmia, kunnes sekin laantui. Jussi hyväili mun rintoja ja imi nännejä. Mä halailin Jussin päätä, ja mun pillu tykytti saamatta jääneen huipun kaipuuta.

– Jussi, heti kun sä jaksat, mä oon valmis, mä kuiskailin.

– Kaks minuuttia, ei varmasti mee sen kauempaa, Jussi lupasi mulle, eikä yhtään valehdellut.

Me oltiin just alkamassa uudelle varville sohvalla, kun Piia huuteli makuuhuoneesta meitä tulemaan sinne kanssa. Sängyllä oli toki tilaa. Me tottelimme kutsua. Piia makasi sängyllä jalat levällään, ja Jape makasi Piian jalkojen välissä pillua imeskellen ja lutkutellen. Mä arvasin Japen suunnitelman kiihottaa Piia orgasmiin asti, jolloin olisi helpointa työntyä sisään oikeasti.

– Mä haluaisin katsella, kun te naitte. Se kiihottaisi mua ihan hirveästi, Piia sanoi.

– Mitä vaan sun vuokses, mä sanoin Piialle ja konttasin suutelemaan sitä suulle.

Sitten mä jäin kontalleni sängylle sellaiseen kulmaan, että Piia näkisi oikein hyvin, miten Jussi työntyy muhun takaapäin. Ja taas mä haukoin henkeäni, kun Jussi upotti jylhän kullinsa mun märkään syvyyteen. Me naitiin rankasti ja rajusti. Mun pillu nautti joka työnnöstä ja vedosta, ja mä huohottaen kannustin Jussia painamaan lisää vaan, jaksamaan ja jatkamaan. Mä olin niin täynnä sitä upeaa moloa, ja joka liikahdus vei mut lähemmäs rajua orgasmia. Mä tunsin Jussin lähestyvän omaa huippuaan, ja se kiihotti mua yhä enemmän. Mä laukesin ensin ja orgasmin aalloilla keinuessa pyöritin perää niin villisti, että Jussi laukesi heti perään.

Kun me oltiin siitä selvitty ja rauhoituttu, me kuultiin Piian huohottavan ja ynähtelevän.  Jape höyläsi melaansa Piian pillussa, ja Piia vapisi Japen alla oman orkkunsa aalloilla. Jape nousi käsivarsiensa varaan etunojaan ja paineli menemään niin tosi onnellisen näköisenä. Piian orkku oli loppunut jo aikaa sitten, ja se makoili Japen alla silmät kiinni, raukeana ja tyytyväisenä, posket punaisina hehkuen, Japen liikkeitä pehmeästi myötäillen. Siinä viiden minuutin päästä oli Japen aika lennättää lastinsa. Me katsottiin ja hurrattiin vieressä. Heti, kun Jape oli kierähtänyt pois Piian päältä, mä ja Jussi käytiin katsomaan Piian pimppaa. Se oli ihanan hekumallisen ja rivon näköinen, niin kuin pimpat tapaa olla heti nainnin jälkeen: karvat mahlasta märkinä, huulet raollaan ja tummanpunaisina kiillellen, klitoris törrötellen. Mä hyväilin Piian häpyhuulia sormillani ja pujotin sormen sisään rakoon. Sinne se sujahti aika helposti, kuumaan ja tykyttävään onkaloon. Jussi kokeili kanssa ja pyöritteli sormeaan Piian pillun sisällä innoissaan. Kaikilla oli niin nainut olo, että heti kukaan ei jaksanut uudestaan alkaa panna lihaa piiloon. Noustiin jatkamaan keskeytynyt ruokailu loppuun oikein hilpeässä tunnelmassa.

Illan päälle kuitenkin alkoivat vielä himot hyrrätä, nuoria ja viriilejä kun kaikki ollaan. Nyt mentiin sitten sänkyyn kaikki ihan hyvässä yhteisymmärryksessä kimpassa. Jussin ehdotus oli, että mä naisin vielä sen kanssa ja Jape vielä rentouttelisi Piiaa. Järjestely sopi kaikille. Piia ehdotti, että oltaisiin molemmat parit lusikka-asennossa, mutta siten että katseltais toisiamme. Vieläpä niin päin, että mä ja Jussi katseltaisiin lähietäisyydeltä, miten Japen muna työntyy kerta toisensa jälkeen Piiaan ja Jape ja Piia katselisivat vastaavasti mua ja Jussia. Musta se oli suorastaan nerokasta. Ja ihan järjettömän kiihottavaa. Ekaksi mä ja Jussi aloitettiin. Piia henkäili kiivaasti, kun se katseli parin vaaksan päästä miten sen poikaystävän muhkea paalu työntyi hitaasti ja nautinnollisesti mun märkään ja kiimaiseen vakoon. Me saatiin katsella läheltä, miten Piian ihanan pillun häpyhuulet raottui ja turposi ja mehua alkoi pisaroida kolon syvyyksistä. Jape valmisteli sormella pyörittämällä tietä meisselilleen. Piia katseli meidän nussimista ja vastaili himokkaasti Japen sormelle. Jape ohjasi kullinsa Piian raolle ja varovasti mutta varmasti työntyi sisään. Olenkohan mä itse ollut koskaan niin kiihottunut? Ehkä en. Minuutteja ei pystynyt laskemaan, ajantaju katosi täysin. Oli vaan Jussin kullin työnnöt ja Japen ja Piian esitys tuoksuineen ja äänineen siinä mun kasvojen edessä. Mä laukesin ensimmäisenä. Jussi työnteli innokkaasti mut hekuman korkeimmalle huipulle ja alkoi sitten herätellä Piian ja Japen huomiota. Jussi halusi kokeilla pääsisikö se jo itsekin Piian pipariin. Mä levitin auliisti jalkojani Japelle. Eihän omaa kultaa yksin voinut jättää.

– Uuuu… äänteli Piia ilmeisen onnellisena siitä, että lopultakin pystyi naimaan omaa poikaystäväänsä.

Jussi oli varovainen ja hienotunteinen ja siitä huolimatta purkautui rajusti melkein yhtä aikaa Piian kanssa. Ilmassa oli paljon tyytyväisyyttä. Minä ja Jape jatkettiin lempimistä vielä kauan, kauan. Jos vaikka paksu kulli onkin mahtava ja täyttää pimpsan ihanasti kokonaan, niin vähän hoikemman kullin kanssa pystyy naimaan paljon kauemman aikaa. Parikymmentä minuuttia me siinä vielä nussittiin, koska se tuntui niin älyttömän hyvältä. Jussi laukesi syvälle mun piparini perukoille mylvien kuin hirvi. Pian sen jälkeen Jussi ja Piia lähti omaan kotiinsa ja me lupasimme auttaa, jos ongelmia taas tulisi… ja vaikka ei tulisikaan.

Mua itseäni jäi siitä illasta mietityttämään kullien erilaisuus. Ja kun muisteli muitakin kumppaneita, niin joka molo on tosiaan omanlaisensa. On paksua ja hoikempaa, pitempää ja lyhyempää, kaikenlaisia. Kaikki tuntuu hyvälle, tärkeää on vaan se, kuka kyrvän kantaa ja mitä sillä tekee. Mä en voinut asialle mitään. Mun oli pakko saada kokeilla vielä vähän lisää.

Yhtenä päivänä töistä tullessa päätin käväistä katsomassa mitä kuului yhdelle exälle, joka asui siinä työmatkan varrella. Satuin käymään just hyvään aikaan. Sen viimeisin seurustelu oli päättynyt pari viikkoa sitten, ja se oli siis vähän puutteessa. Ei sitä tarvinnut kahta kertaa bylsimään pyytää. Tämän jannun tolpassa oli erikoista, että se oli käyrä. Se oli aika pitkäkin, ja kärkikolmannes kaartui selvästi vasemmalle. Kaikkein parasta seksiä tämän kanssa oli ratsastaa sen päällä, kun se makoili selällään. Siinä sen leka pääsi oikeuksiinsa. Mä kellistin sen siis siihen sängyllensä ja nousin seisomaan siihen yläpuolelle. Kiusoittelin sitä ensin esittelemällä ja hyväilemällä pimppiäni siinä sen katsellessa. Se kävi ihan kuumana ja alkoi jo runkata itseään, kun mä armahdin sen ja istuin alas ja upotin sen seipään mun rakoon. Mä nojailin taaksepäin ja kääntyilin vähäsen, että tunsin miten sen käyrän kyrvän kärki hieroi hieman eri kohtia. Exä laukesi ensin. Se nousi istumaan, piteli mua selästä ja painoi naamansa mun tissien väliin ja mä hieroin tissejäni sen poskiin. Siihen mäkin sitten ihan kohta laukesin, kun exä imeskeli mun nännejä samalla kun se jo vähän laiskanpuoleisesti veteli viimeisiä työntöjään. Jätin sille mun kostuneet alkkarit muistoksi siitäkin päivästä.

Pari viikkoa myöhemmin Jape lähti joidenkin kavereidensa kanssa baariin futista tai jotain yhtä tylsää screeniltä katsomaan. Mä olisin muuten mennyt Piian ja Jussin iltaa sulostuttamaan, mutta ne ei olleet kotona. Mä menin sitten yksin johonkin baariin, jossa ei ollut ainakaan urheilua screeniltä. Siitä tulikin sitten aivan loistava ilta, kun tapasin siellä erään toisen exän, tosi symppiksen sähköinsinöörin. Silläkään ei sillä hetkellä ollut tyttöystävää, joten mä ehdotin vanhan suolan maistelua ja kevyttä naiskentelua. Viivana lähdettiin sen kämpille. Niin kiire oli sähköinsinöörillä, ettei se edes juonut tuoppiaan loppuun.

Eteisessä jo vaatteet varisi kuin syksyn lehdet, niin kuin laulussakin sanotaan.

Sähköinsinöörillä oli iho kauttaaltaan erikoisen karkea, myös kullissa. Kooltaan molo oli oikein passeli: lyhyehkö, paksuhko ja terska erikoisen iso. Iho oli siinä kuitenkin parasta. Tuntuma oli melkein kuin juomukortsulla, paitsi tietysti että oli ehta jorma ilman lateksikuorta. Parasta naintia sähköinsinöörin kanssa oli lähetyssaarnaaja toisinpäin, eli minä päällä. Siinä se pystyi hyväilemään mun selkäpuolta niillä karkeilla kämmenillään ja mä sain painaa tissini sen karkeaa rintaa vasten. Siinä me sitten naitiin hyvässä yhteisymmärryksessä. Se pumppasi altapäin sitä upeaa karkeaihoista lekaansa mun tussuun, ja mä pyörittelin peppuani sen yläpuolella. Mä nojasin käsivarsiini, ja mun nännit hipoi sen rintaa munkkien heilahdellessa rytmikkäästi polkemisen tahtiin. Sähköinsinöörin kalu oli taas sinä päivänä ja oli aina ollut kuin joku oskilloskooppi, joka pystyi mittaamaan mun koloni lähettämät signaalit ja tekemään just niin kuin oli aivan helvetin hyvä, siis hidastamaan kun piti hidastaa, lisäämään vauhtia kun piti lisätä ja temppuilemaan kun piti temppuilla. Ja mä sain aivan hillittömän orgasmin.

Sitten me tehtiin niin kuin hyvin monta kertaa ennenkin, eli mä käännyin kontalleni ja sähköinsinööri otti mut takaapäin omaan orgasmiinsa asti, joka oli kyllä siinä vaiheessa useimmiten niin sanotusti vain loppusilausta vailla. Mä en ensin siinä orkkueuforiassa muistanut, miksi mä olin lopettanut seurustelun sähköinsinöörin kanssa, mutta muistin kyllä, kun kävin sen pölyttömässä ja sikasiistissä kylppärissä. Mun meikkipurkit ja rintsikka- ja pikkupöksyvuoret kiristi sen pinnaa hämmästyttävän paljon. No joka tapauksessa naiminen sen kanssa oli aina yhtä ilahduttavaa. Muistoksi siitä illasta annoin sen ottaa kuvan kamerallaan siitä, kun sen aura kynti mun vakoa takaapäin. Pimpsa ihanasti kylläisenä kipaisin siitä sitten kotiin ja nukuin oikein makeasti aamuun asti.

Aamupäivällä, kun Jape oli selvinnyt pahimmasta kankkusestaan, se olikin taas kuin kiimainen sonni ja me otettiin kunnon sänkypainisessio. Naiminen on mukavaa, oli kumppanin kulli millainen vaan, kunhan kundi itse on mukava ja haluttava. Se oli tämän mun tutkimusretken tulos.

”Linda Love”