Kirkkaan aurinkoinen kevätpäivä oli yllättänyt pohjolan väen. Aurinko paistoi pitkän harmaan talven jälkeen, ihmisten huulille heltisi hymy ja työntekokin tuntui kepeämmältä. Siivousryhmä aloitteli juuri toimistotalossa kolmannen kerroksen suururakkaa. Kaikki ikkunat, lattiat, pöydät ja hyllyt oli saatava loistamaan puhtauttaan. Vessat, keittokomerot ja kokoushuoneet piti kuurata talven jäljiltä. Ihmisten jalkineista karisseet kurajäljet mopattiin tuossa tuokiossa olemattomiin riuskoin ottein rehevän, jo keski-ikää lähentyvän bruneten ja uhkeapovisen siivouspäällikkö Anittan toimesta. Anitta puuskutti aina välillä kantaessaan ämpäreitä pitkin portaikkoa. Hän pyyhki otsaansa kämmenellään ja huokaisi. Sitten moppaus jatkui taas.

Heli huiskutteli pölyjä arkistokaappien päältä hieman hennommalla otteella. Heli oli kolmannen vuoden lukiolainen, joka oli päässyt juuri eroon raskaista ylioppilaskirjoituksista. Nyt piti päästä ansaitsemaan kesälomarahat, tarjolla sattui olemaan vain siivoustyötä. Sekin kelpasi alkuun. Heli tiesi, että tyvestä puuhun noustaan.  Helin etuna oli solakka ulkomuoto, hän mahtui pomoaan Anittaa paremmin ahtaiden arkistokaappien väliin. Siispä Heli sai aloittaa siivoojan uransa kevyemmillä hommilla. Pölyn määrä sai Helin silmät kirveltämään. Hän aivasti. Toisen kerran. Kolmas pärskäys.

– Terveydeksi! kuului huikkaus arkiston ovelta. – Uskaltaako tulla häiritsemään? jatkoi nuoren miehen hyväntuulinen ääni.

Heli kurkkasi arkistokaappien kulmalta, kuka tulija oli. Katseet kohtasivat, hymy nousi huulille, sillä molemmat pitivät näkemästään. Nuori mies jatkoi ilahtuneesti:

– Jaha, uusi arkiston aarre täällä! Minä kun jo luulin, että se Anitta on tunkenut itsensä kaappien väliin pärskimään. Sä olet…?

– Heli, päivää, sanoi nuori siivojatar hymyillen.

– Hauska tutustua. Tomi, nuori mies kätteli.

– Joo hauska tutustua ja mun pitää varmaan jatkaa, Heli huikkasi.

– Toki, että valmista saatte. Mä menen tuonne etsimään yksiä vanhoja mappeja, älä anna mun häiritä, nuori mies tokaisi. Nuoren miehen mielessä taisi sillä hetkellä tosin olla jotain aivan muuta kuin vanhat mapit. Salaa hän livahti arkistohuoneen ovelle ja tönäisi sen lukkoon.

Heli nousi jakkaralle ja jatkoi kaapistojen pyyhkimistä. Nuori mies asemoitui taktisesti niin, että saattoi sivusilmällä ihailla nuoren naisen kauniita, täydellisen kiinteitä muotoja. Jalassa olivat siivoustyön kannalta järkevät tennarit. Sitten näytti olevan ihanan pitkät sääret, jotka oli verhottu polvisukkiin. Tytöllä oli juuri siveellisen mittainen, arkinen hame ja hölmön näköinen siivousessu, joka peitti rinnat. Essun alla oli pieni toppi. Tytön punertavat kutrit olivat poninhännällä. Hänellä oli pisamia ja vihreät silmät. Kunpa essun saisi pois. Näkisi paremmin, millä kuppikoolla neitokainen ilahduttaa miessukukuntaa.

– Huhhuh, tulipa täällä kuuma! Onko teillä ilmastointi ihan kunnossa? Heli keskeytti nuoren miehen haaveilut.

– Jaa, pitäisi sen olla. Tuon kaappirivin takana on kyllä tuuletusikkuna, jos haluat haukata happea, nuori mies mutisi fantasiansa keskeltä.

– Ah, ehkä pitäisi käväistä roikkumassa siellä, Heli ilahtui. Nuori mies tiesi kyllä, että arkistohuoneessa tuli kuuma heti, kun oven pisti säppiin. Ja tuuletusikkuna oli juuri sellaisessa kulmassa, jonne kukaan ei näkisi, vaikka tulisikin huoneeseen kesken kaiken…

– Mites tota, saisinkohan mä vetää tässä yhen röökin vai tuleeks ongelmia? Heli kysyi ilkikurisesti tuuletusikkunan äärellä. Nuori mies havahtui unelmastaan.

– Ei muuta ku spaddu huuleen, ei kerrota kellekään, hän naurahti ja kaivoi omat tupakkansa rintataskustaan. – Herrasmies tarjoaa naisillekin.

– Siistii, kiitti, Heli naurahti. Tunnelma oli kepeä ja sopivan latautunut. Heli tiesi kyllä, mitä nuoren miehen mielessä liikkui. Puvunhousujen etumus kertoi omaa tarinaansa. Nyt Heli mietti vain, tulisiko hänen tehdä aloite vai odottaa, miten yksinkertaisena mies Heliä piti. Heli päätti kiusoitella nuorta miestä lisää. Hän valitteli yhä kuumuutta ja riisui siivousessunsa.  Hän antoi nuoren miehen katseen harhailla litteän vatsansa paljastavan topin reunoja pitkin kohti kauniin kiinteitä C-kuppisia rintojaan, jotka näkyivät topista juuri sopivasti paljastaen ihanan rintavaon.

– Otan tän pois ihan vaan hetkeksi, Heli tokaisi. Sitten Heli nojasi tuuletusikkunasta ulos, niin että hänen soma pyllynsä oli kuin tarjottimella. Heli sylkäisi savukkeensa sammuksiin ja kurkotti ikkunasta niin pitkälle kuin kykeni, heittääkseen tupakantumpin maahan kolmannen kerroksen ikkunasta. Kurkotellessaan Helin hameenhelma nousi kiusoittelevasti epäsiveellisen korkealle ja paljasti persikkaiset pakaranmuodot, joihin nuori mies jo mielessään upotti hampaansa.

– Anteeks, mä oon vähän huono käyttäytymään, Heli sanoi nähdessään nuoren miehen tuijotuksen tupakantumpin lennettyä kaaressa ikkunasta.  

– En mä sitä… oot vaan hurmaava. Nuoren miehen etumus oli pullottunut entisestään. Hän nieleskeli.

– Haluisitsä auttaa mua? Heli kysyi viattomana.

– Missä? mies kysyi hölmistyneenä, ja Heli jatkoi entistä viattomampana:

– No, tuolla on yks korkea kaappi. Siis, tarvin tikkaat. Ne on tossa, mutta voisiks tulla piteleen niitä pystyssä, niin olis turvallisempi olo?

– Eiköhän tuo luonnistu, nuori mies ilahtui.

Nuori mies nosti tikapuut ylös kaappia vasten. Heli kipusi läheltä miehen kroppaa ja kasvoja, niin läheltä, että nuori mies saattoi nuuhkaista ihanaa nuorta mehua, jota Helin täydellisen pinkissä pimpsassa kehittyi hänen keikistellessään miehen kiusaksi. Jokainen tikkaan askelma, jonka Heli otti, oli miehelle lähempänä täyttymystä. Pian Heli oli ylhäällä ja ryhtyi viekoittelevin pyörityksin jynssäämään kaappia. Nuori mies tajusi kalunsa jäykistyneen, kun hän näki mitä Helin hameen alla pilkotti. Persikkaiset pakarat. Niiden välistä pilkahtivat kauniit häpyhuulet, jotka liukuivat edestakaisin nuoren miehen silmien edessä, tahdissa Helin pölyjen pyyhkimisen kanssa.

Nuori mies ei voinut enää vastustaa kiusausta. Kun Heli alkoi laskeutua askelmia, nuori mies ojensi kätensä ja kuin itsestään se kulki Helin hameen alle, kohti pehmeää, persikkaista pakaraa. Heli hätkähti ensimmäistä kosketusta, mutta hymyili itsekseen tyytyväisenä. Hän alkoi pyörittää lantiotaan niin, että hänen persikkaiset pakaransa liukuivat nuoren miehen kädessä kahdeksikkoa. Nuori mies ymmärsi Helin haluavan tätä. Heli oli muutaman askelman miestä ylempänä ja kasvot kaapin ovea päin. Mies repäisi housunsa alas samalla, kun siveli Helin täydellisen kiinteitä, ihanan pehmoisia muotoja. Nuori mies halusi edetä varovasti, mutta tajusi samalla olevansa työpaikallaan. Ei siis ollut ehkä aikaa jäädä haaveilemaan. Hän löysi Helin häpyhuulet ja tunsi kosteuden Helin jalkovälissä. Hellästi mies etsi huulien välistä klitoriksen ja sai Helin huokaamaan, kun hän siveli tytön herkkunappulaa. Nuoren miehen sormi liukui Helin pilluun, mikä sai Helin naukaisemaan tyytyväisyydestä.

– Nussitko mua? Heli huohotti saatuaan sormea kiimaiseen pilluunsa muutaman työnnön ajan.

Nuori mies ei voinut puhua. Hän nosti Helin lattialle, kasvot yhä kaappiin päin. Heli laski toppiaan niin, että nuori mies pääsi hieromaan hänen ihania, samettisia rintojaan, jotka olivat täyteläiset mutta terhakkaat kuin nuorella naisella vain voi olla. Rintojen täydellisyyden voitti ainoastaan näky, jonka nuori mies koki nostaessaan Helin hameen pakaroiden yli. Jumalaiset muodot. Aivan täydellistä. Helin nännit olivat kovina, ja hän nojautui käsillään tikkaita vasten, työntäen pakaroitaan kohti nuoren miehen paljasta, sykkivää kalua. Nuori mies levitti Helin pakaroita ja etsi pillunreiän, jonne hän työnsi kalunsa kärjen varovasti. Helin pillumehut tuoksuivat jumalaiselta nektarilta. Nuori mies työnsi kalunsa vartta myöten sisään ja alkoi nussia Heliä rytmikkäästi. Helin oli vaikea pidätellä nautintonsa ääniä. Hän sai kovaa kalua ehkä vasta kymmenettä kertaa eläissään. Mutta se tuntui niin hyvältä, että hän halusi vain lisää nuorelta mieheltä. Syvemmälle, nopeammin, kiimaisesti. Nuori mies veti seisovan kyrpänsä pois Helin sisältä ja käänsi tytön ympäri.

– Ota poskeen, nuori mies huohotti.

Heli kävi polvilleen ja tarttui hanakasti nuoren miehen kaluun. Hän upotti kalun punaisten huuliensa väliin, imi, nuoli ja lutkutti, kuin kokenein katuhuora mutta vähän innokkaammin. Samalla Heli hieroi rintojaan, hän halusi itsekin laueta. Heli työnsi kätensä haaraväliinsä ja houkutteli herkkunappinsa esiin.

Nuori mies oli väistämättä tulossa. Hän katsoi Helin nuoria, viattomia kasvoja. Hän halusi räjäyttää lastinsa Helin kasvoille. Siinä se tyttö oli, arkistohuoneen lattialla, hieromassa itseään polvillaan, imemässä nuoren miehen kovaa ja sykkivää tykkiä. Ei mennyt kuin muutama sekunti, ja nuori mies laukesi orgasmiinsa. Sperma ruiskahti Helin suuhun, hän nieli sen kiimaisena. Ai helvetti, miten hyvä pikapano, nuori mies ajatteli.

Heli ei ehtinyt laueta, kun arkistohuoneen ovelta kuului loksahdus avainpesässä. Nuori mies nosti ripeästi housunsa, silitti pikaisesti Helin päälakea ja katosi arkistokaappien taakse piiloon. Heli suoristi hameensa, piilotti topin alle rintansa ja nappasi rätin hätäisesti käteensä.

Heli jynssäsi kontillaan lattiaa, kun Anitta puuskutti kaappien välistä:

– Kuules tyttö, se olis lounasaika. Onks kaikki hyvin?

– Tosi hyvin, taisin saada just valmista täällä, Heli huikkasi takaisin.

– No hyvä, ovi oli lukossa ja pelkäsin jo, että oot pyörtyny tänne, Anitta huolehti.

– No kyllä täällä niin hikistä touhua on ollut, että mä melkein pyörryinkin, Heli kihersi ja toivoi ajatuksissaan nuoren miehen seuraavalla kerralla – toivottavasti pian – hoitavan homman loppuun asti molempien osalta.