Ryhmäseksi puhelimessa – voiko ryhmäseksin kokeileminen olla enää helpompaa?

Ryhmäseksin harrastaminen puhelimessa tuntemattomien ihmisten kanssa voi olla todella kiihottava kokemus. Oleellista puhelinryhmäseksissä on, että osallistuja saa ilmaista seksuaalisuuttaan vapautuneesti. Ryhmäseksi ei aina ole pelkkää perinteistä heteroseksiä, vaan ryhmäseksissä voi ilmetä useita seksuaalisuuden alalajeja.

Yksin tai yhdessä kumppanin kanssa

Moni suomalainen haaveilee ryhmäseksistä ja myös yllättävän moni panee tuumasta toimeksi. Nyt kimppaseksin kokeileminen onnistuu turvallisesti ja helposti yhdellä puhelinsoitolla. Jos olet miettinyt miltä tuntuisi hypätä tuntemattomien sänkyyn, niin tätä tilaisuutta ei kannata jättää välistä. Voit soittaa ryhmäseksilinjalle yhdessä kumppanisi kanssa tai osallistua kiihkeään kimppaan yksin. Halutessasi voit ottaa aktiivisen ja rohkean roolin ryhmässä tai kuunnella salaa toisten kuumaa nussimista. Ryhmälinjalla, kuten seksilinjalla yleensäkin – vain mielikuvitus on rajana! Nyt kimppaseksin kokeileminen onnistuu turvallisesti ja helposti yhdellä puhelinsoitolla. Jos olet miettinyt miltä tuntuisi hypätä tuntemattomien sänkyyn, niin tätä tilaisuutta ei kannata jättää välistä.

Ryhmäseksilinjalla saatat törmätä Hennaan, joka ottaa kyllä ohjat käteen

”Olen uhkea ja halukas nainen. En nuorena osannut nauttia seksistä, mutta nyt olen suorastaan puhjennut kukkaan. Joskus tuntuu, että minua haluttaa ihan yhtenään. Kulli on mielessä aamulla, päivällä ja illalla. Näen usein kiihkeitä seksiunia. Niissä ympärilläni parveilee miehiä kankeine kaluineen ja minä yritän saada mahdollisimman monta käteen, suuhun ja pilluun. Usein herään haarat hehkuen. Silloin haluttaa niin kamalasti, että on pakko turvautua hieromasauvaan. Pillu on jo valmiiksi tulikuuma, joten minun ei tarvitse kuin hipaista klitoristani. Poskeni hehkuvat, minä huohotan ja saan ihanan orgasmin.”