Puhelinseksi – Uskallatko kokeilla?

Ei ole yhtä ainoaa tapaa harrastaa puhelinseksiä. Puhelinseksin harrastaminen tuntemattoman kanssa voi olla jännittävää, mutta sitäkin tyydyttävämpää. Vaikka langan toisessa päässä saattaakin olla puhelinseksin kokenut ammattilainen, ei puhelun kulku ole kuitenkaan käsikirjoitettu. Jotta kokemuksesta saa mahdollisimman tyydyttävän, olit sitten ensikertalainen tai kokenut puhelinseksipalveluiden käyttäjä, kannattaa lukaista nämä muutamat vinkit hekumalliseen hetkeen.

Tässä vinkkejä joilla pääset alkuun:

Ennen puhelinseksiä

Mikä takaa parhaan puhelinseksi nautinnon? Eliminoi kaikki mahdolliset häiriötekijät. Voit poistaa esimerkiksi puhelimen koputuspalvelu käytöstä, jotta kukaan ei pääse häiritsemään sinua kesken kuuman seksipuhelun. Jos käytät kuulokkeita, niin saat molemmat kätesi vapaaksi nautinnon tuottamiseen ja vältyt ikäviltä niskakrampeilta.

Virittäydy tunnelmaan

Ajatus huokailusta ja tuhmien puhumisesta puhelimeen voi tuntua alkuun typerältä ja kiusalliselta. Puhelinseksiä harrastaessa on tärkeää, että on liikkeellä oikealla asenteella. Kyseessähän on hauskanpito ja mielihyvän tuottaminen kummallekin. Jos tilanne tuntuu jännittävältä, voi tunnelmaan virittäytyä etukäteen. Hyväile itseäsi tai lue vaikka samalla eroottisia tarinoita sivuiltamme. Kiihottuneena turha ujostelu ja estot jäävät unholaan.

Ohjaa keskustelua aiheeseen

Keskustelun johdattaminen seksiin vihjailujen ja pikkutuhmien ehdotusten kautta lämmittelee teidät molemmat tunnelmaan ja olette avoimempia tuhmille keskusteluille. Jotta saat teidät molemmat sille tuulelle, voit kysellä juttukumppanisi vaatetuksesta ja olinpaikasta. Keskustele ja kuulostele flirttaillen. Voit johdatella keskustelua esimerkiksi: ”Pidätkö siitä, kun suutelen niskaasi?”  tai ”Mitä sinulle on päälläsi…?” tai ”Kuvailisitko alusvaatteitasi minulle…?”

Ota ohjat

Puhelinseksi on fantasioiden huipentuma, sillä kaikki on sallittua, kun ottaa ohjat omiin käsiin. Voit pyytää juttukumppaniasi riisuuntumaan ja sinä päätät mitkä vaatekappaleet lähtevät ja missä järjestyksessä. Pyydä häntä koskettelemaan itseään ja kertomaan miltä kosketus tuntuu. Ohjaa hänen käsiään puhelimessa. Voit kertoa, miten kuvitteellisesti riisut hänet alasti ja kuvailla miten toivoisit hänen riisuvan sinut. Jos ohjien ottaminen puhelinseksissä ei ole sinulle luontevaa, voit pyytää juttukumppania ottamaan ohjat ja kuvailemaan millä tavalla hän kiihottaisi sinua laukeamisen hetkelle.

Äänet kuuluvat puhelinseksiin

Erilaiset nautinnon äänet, niin huokailut kuin mielihyvän tuottamat äännähtelyt kuuluvat oleellisesti seksileikkeihin puhelimessa. Voit myös pyytää juttukumppaniasi siirtämään puhelimen hetkellisesti lähemmäksi jalkoväliään kuullaksesi ihanan kosteuden tuoman litinän ja maiskahtelun. Älä unohda kertoa juttukumppanillesi minkälaiset äänet ja tuhmat puheet kiihottavat sinua.

Puhelinseksissä vain mielikuvitus on rajana

Vaikka tekniikka on kehittynyt, ei silti kannata unohtaa vanhaa kunnon puhelinseksiä, joka on uskomattoman kiihottava kokemus, kun apuna ovat vain kuulo ja mielikuvitus. Puhelinseksi tuntemattoman kanssa tuo piristystä seksielämääsi eikä puhelinseksi todellakaan ole tarkoitettu vain kaukosuhteessa kärvisteleville pariskunnille. Puhelinseksiä voi harrastaa kuka vain, milloin vain. Kuuloaisteihin perustuva kiihottuminen voi olla tajunnan räjäyttävä seksuaalinen kokemus. Puhelinseksi on turvallinen tapa tyydyttää seksuaaliset tarpeet ja hyvä puhelinseksi voi vaikuttaa positiivisesti myös seksuaaliseen itsevarmuuteen. Puhelinseksissä vain mielikuvitus on rajana. Puhelinseksi yleensä paranee, mitä useammin sitä kokeilee – harjoitus tekee mestari!