Leppeä kesätuuli hyväilee vatsaani hiljakseen, ja napani ympärillä ihokarvat väreilevät tuulessa. Ihoni on kuuma auringon paahteesta. Makaan selälläni isolla peitolla ja olen alasti. Otan aurinkoa suojaisalla paikalla syrjäisellä hiekkamontulla suojassa ihmisten katseilta, tai niin ainakin luulen.

Herkät nänninpäät suojasin auringolta paksulla kermakerroksella ja mehevällä mansikalla, ihan vain ollakseni vieraanvarainen mahdollisten ohikulkijoiden varalta! Olen öljynnyt ihoni välttääkseni ikävät kivistävät auringon polttamat kohdat herkällä hipiälläni. Ihoni kiilteleekin kauttaaltaan aurinkoöljystä. Ylähuulelleni on ilmestynyt hikikarpaloita auringon porottaessa niin kuumasti.

Samassa paahtavan auringon kuumuus hellittää. Aurinko on mennyt pilveen. Tai sitten ei ole! Tunnen reisieni sisäpinnalla kihelmöintiä. Hengitykseni kiihtyy aavistuksen verran, ja sykkeeni nopeutuu. Joku katselee minua häpeilemättömästi päästä jalkoihin. Aurinko on kuitenkin tehnyt oloni turraksi ja väsyneeksi, enkä jaksa kohottautua etsimään pyyhettä piiloutuakseni tunkeilijan katseelta. Tunnen auringon kuumotuksen jälleen. Suoja auringon edestä on väistynyt yhtä äänettömästi kuin on tullutkin. Huokaisen pienoinen pettymys mielessäni. Yhtäkkiä tunnen kielen nännilläni nuolemassa kermaa! Samassa tunkeilija imaisee puolet rinnastani mansikkoineen suuhunsa. Kosketus on herkkä ja samalla vaativa; en voi muuta kuin voihkaista. Käyn levottomaksi, en halua keskeyttää leikkiä, vaikka hieman pelottaa, kun en tiedä kuka kiihkeä hyväilijäni on. Viis siitä! ajattelen ja pidän silmäni suljettuina. Kädet etsiytyvät reisilleni hellästi kosketellen ja varoen koskemasta kuumana sykkivää syliäni. Olen mielettömän kiihottunut tästä erikoisesta tilanteesta ja toivon, ettei se vain olisi unta, josta nautinnon parhaimmalla hetkellä heräisin. Huulet ovat siirtyneet toiselle mansikalle, ja kädet jatkavat vaellustaan vartaloni herkimmillä alueilla.

Nautinnon aalto pyyhkäisee vartaloni päästä jalkoihin, antaudun ihanan tunteen vietäväksi ja nostan tahtomattani lantiotani kohti kiireetöntä ihanaa yllättäjääni. Tunnen kostuvani ja haluavani sylin täydeltä miehekästä sykkivää elämää sisälleni.

Kuin ajatukseni lukien tuntematon hyväilijä siirtyy alemmas, levittää reisieni sisäpinnalle loput kermarippeet rinnaltani ja nuolee hellästi kermat iholtani. Räjähtävä halu velloo sisälläni, mieleni tekisi avata silmät ja kohdata nautintoni tuottaja. Pelkään kuitenkin, että lumous haihtuisi ja tyydyn huokaisemaan. Lipaisen kielelläni ylähuulelleni muodostuneet hikikarpalot ja ynähdän tahtomattani mielihyvästä. Miehekkäät kädet luistavat öljyisellä vartalollani vaeltaen hitaasti herkkiin kohtiin, kunnes vihdoin pysähtyvät reisieni kohdalla ja avaavat sylini kuumottavalle auringolle paljaaksi. Tunnen ihanaa täyttymystä miehekkään, kovan ja sykkivän elimen tunkeutuessa varovasti mutta päättäväisesti kuumaan ja kosteaan syliini.

Enää en pysty pidättelemään itseäni, vaan voihkien vedän miehen itseeni kiinni, suutelen hänen hiestä suolaisia huuliaan ja puristan hänet niin lähelle itseäni kuin pystyn. Huohottaen keinumme nautinnon harjalle ja saavutamme nautinnon huipun yhtä aikaa, valahtaen kumpikin aivan hervottomiksi. Tunne on mielettömän ihana! Puristan lempijääni sylissäni lähelläni samoin kuin hän minua ja toivon hetken jatkuvan ikuisesti. Oloni alkaa käydä kuitenkin tukalaksi paahtavan kuumassa auringossa iso mies päälläni. Kuin aavistaen tunteeni hän kierähtää huokaisten vierelleni kyljelleen ja jatkaa kutkuttavan ihania hyväilyjä vartalollani edelleen. Olen kuitenkin jo aivan voimaton ja onnellisena nukahdan hänen kainaloonsa.

Herään aivan pökerryksissä, päässä surisee ja pöllämystyneenä nousen istumaan. Rakastajani on poissa, mutta nänneiltäni kadonneista mansikoista ja tyydytyksestä sykkivästä sylistäni tiedän, etten ollut uneksinut. Jalat vapisten nousen ylös ja kiedon pyyhkeen ympärilleni. Onnellisena, hämmentyneenä ja haparoivin askelein lähden kotia kohden hiekkamontulta poispäin, auringon painuessa jo alas.