Tehtäköön heti selväksi, etten ole niitä, jotka harrastavat irtosuhteita. Ja vaikka eilinen tavallaan olikin poikkeus, on kuitenkin todettava, että olen oikeastaan tuntenut sen kaverin jo vuosia ja olemme jutelleet silloin tällöin mukavia aina pikkutunneille saakka. Tuliko sitten eilen otettua pari lasillista liikaa vai olinko yksinkertaisesti ollut liian kauan ilman miestä… tiedä häntä, mutta viime yönä, vauhdikkaan ja kaikin puolin mukavan ravintolaillan jälkeen päädyimme joka tapauksessa Arton kanssa saman peiton alle. Ja sellaista käsittelyä ei naisihminen saakaan ihan joka päivä! Arto paljastui melkoiseksi kielenkääntäjäksi, ja väliin minusta tuntui, että hänellä oli käsiäkin enemmän kuin laki sallii. Annoin hänen nuolla ja hyväillä, hipelöidä ja käpälöidä, tutkia ja tarkastella, annoin hänen tulla sisääni upealla kalullaan. Reilun tunnin loisteliaan seksin jälkeen makasimme molemmat huohottaen sängyllä, jossa vielä aamulla oli ollut puhtaat lakanat.

– Sinä feikkasit, Arto kääntyi yhtäkkiä minuun päin ja sai lausahduksellaan minut hämmentymään niin, että vedin peittoa vartaloni suojaksi. Yritin näyttää hämmästyneeltä.

– Feikkasit, teeskentelit orgasmisi. Miksi? Arto vaikutti niin varmalta, etten edes miettinyt mahdollisuutta keksiä selityksiä.

– Minä nautin kuitenkin ihan kaikesta, yritin vakuuttaa. – Sain juuri ihaninta seksiä ikinä!

– Mutta orgasmia et saanut, totesi Arto lähes tylyllä äänellä, hivuttaen samalla kätensä peittoni alle.

– Haluatko kuulla jotain, mitä en ole koskaan kertonut kenellekään, kysyin hetken mietittyäni. Arton käsi, joka kulki hellästi vartalollani, kuin maalaten kuvioita ihoni pintaan, pysähtyi.

– En ole milloinkaan elämässäni saanut orgasmia, joten rehellisesti sanottuna en edes tiedä millainen se on. Mutta, kiirehdin jatkamaan, – se ei tarkoita sitä, ettenkö nauttisi. Minä nyt vaan yksinkertaisesti en ole niitä naisia, jotka saavat orgasmin.

Arton kanssa oli helppo puhua. Hän oli sopivan tuttu, tiesi hitusen menneisyydestäni ja minusta muutenkin, toisaalta sopivan vieras; yhteinen historiamme ei painanut eikä häirinnyt sen enempää seksiä kuin keskusteluammekaan. Nyt oltiin kuitenkin aihealueella, josta en olisi halunnut jatkaa yhtään sen enempää. Tajusin kuitenkin, että olin jo sanonut liikaa ja että Arto oli päättänyt ottaa orgasmini haasteekseen.

– Otahan hyvä asento, Arto sanoi ohjaten minut selälleni ja nostaen jalkani koukkuun. Hän auttoi minua tekemään tyynyistä tuen selkäni alle. Tunsin hetken olevani kuin gynekologin vastaanotolla, mutta vain hetken, sillä Arton kosketus ei suinkaan saanut aikaan jännittyneisyyttä – päinvastoin.

Suljin silmäni, kun Arto lähti tekemään tutkimusmatkaa pillunhuulieni välissä. Hänen sormensa hyväilivät pilluni reunoja käyden välillä hieman pidemmällä sisällä, mutta palaten takaisin ulos aivan liian pian. Tunsin, miten hänen kätensä avasivat klitorikseni esille ja kuin vaivihkaa hän kostutti sitä huulillaan. Pian hänen sormensa alkoivat hieroa klitoriksen päätä vuoroin hellän hiljaa, vuoroin niin rajusti, että olin kiljua kiihkosta. Vähän väliä hän suuteli klitorikseni turvonnutta päätä, kiusoitteli sitä kielellään ja imi kiimaisesti. Ja kun hän otti sen peukalonsa ja etusormensa väliin pyöritellen ja ikään kuin miehisesti runkaten sitä, tunsin mitä nautinto on.

Halusin hänen jatkavan, jatkavan, jatkavan… Mutta hänpä siirtyikin yllättäen rintoihini. Nännini olivat kivikovat ja rehellisyyden nimissä niihin sattui, kun hän näykki toista sormillaan, toista hampaillaan. Tunsin samalla, miten hänen vasta hetki sitten purkautunut kullinsa alkoi osoittaa elonmerkkejä hangaten kylkeäni vasten. Olisin halunnut sen suuhuni, olisin halunnut nuolla paisuvaa terskaa, jonka tiesin punaisena ja himokkaana odottavan suudelmaa, mutta päättäväisesti Arto tyrmäsi kaikki eleeni.

– Nyt on sinun vuorosi, hän sanoi ja siirtyi jälleen jalkoväliini.

Klitorikseni alkoi jälleen saada kyytiä. Vuorottelemalla väliin hellästi, väliin rajusti, sai hän minut varuilleen, hän sai minut haluamaan lisää. Odotin koko ajan hänen seuraavaa siirtoaan.

– Millaisia fantasioita sinulla on? Arto kysyi kuiskaten samalla, kun hänen sormensa työntyivät sisälleni liukkaasti kuin kuuma veitsi voihin. – Oletko koskaan ollut tai halunnut olla useamman miehen käsittelyssä? En saanut vastatuksi mitään, kun hän jo jatkoi:

– Mietipä, että yksi hyväilisi nännejäsi… ja samalla hän pyöräytti vasenta nänniäni niin, että siihen sattui – mutta vain vähän. Ja yksi nuolisi klitoristasi… ja jo oli hänen liukas kielensä pyörittämässä klitorikseni päätä ja hellä imaisu tuntui aivan – aah – uskomattomalta. Ja kolmas syöksyisi sisällesi suurella kullillaan ja neljäs työntäisi sormensa peppuusi…

Enää en tiennyt, mistä Artolla riitti käsiä joka paikkaan, mutta tajusin, että ainakin kolme sormea työntyi pilluni syvyyksiin etsien sitä kuuluisaa g-pistettä. Ja samalla kun yksi sormi uppoutui persaukkoni syvyyksiin, tajusin kokevani jotain mitä en ollut kokenut koskaan aiemmin.

– Apua, voi hyvä luoja! huusin suoraa huutoa ja olin varma, että sisälläni pyöri satoja sähköiskuja. Pilluni puristeli Arton sormia, ja koko vartaloni oli kaarelle jännittyneenä. Tätäkö se oli? Ja minä kun olin kaikki nämä vuodet kuvitellut, että seksi on hyvää silloin kun saa olla toista lähellä, iho ihoa vasten. En ollut milloinkaan voinut edes kuvitella, että orgasmi voisi tuntua tältä, että maailma ympärillä vaikenee ja että ilotulitusraketit räjähtelevät sisältäpäin!

Arton vetäessä sormensa ulos pilluni uumenista oli helppo kuvitella mahlan valuva lakanoille saakka. Hänen kyrpänsä jökötti valtaisana ja mitään sanomatta hän käänsi minut ympäri. Olin nelinkontin hänen edessään.

– Haluan sinut takaapäin, hän sanoi ja iskeytyi kalullaan läpimärän pilluni uumeniin. Hänen toinen kätensä hakeutui kutittamaan ja nyppimään klitoristani, ja minä joka kuvittelin, että olin juuri saanut elämäni ehkä paitsi ensimmäisen myös viimeisen orgasmin, ymmärsin pian, että se toinen kerta olisi jo huomattavasti helpompi, sillä…

– No nyt olen paitsi tyydytetty myös tyytyväinen, sanoi Arto maatessaan hetken päästä vierelläni. Minua hymyilytti, mutta en keksinyt mitään järkevää sanottavaa.

– Sori vaan, mutta minä en usko että maailmassa olisi naisia, jotka eivät kykene saamaan orgasmia, hän totesi omaan itsevarmaan tyyliinsä. – Korkeintaan on miehiä, jotka eivät kykene sitä heille antamaan.

Itse en kyllä ollut vielä aivan vakuuttunut siitä, oliko Arton filosofia oikea vai väärä, mutta sen tiesin, että jos kerran minä kykenin kaikkien näiden vuosien jälkeen sittenkin saamaan orgasmin, tuli samalla todistettua vääräksi se väittämä etteikö vanha koira oppisi vielä uusia temppuja.